piatok 14. júna 2013

1. humenská šachová liga - finále jednotlivcov

V stredu, 29. mája 2013 sa uskutočnilo záverečné štvrté kolo Humenskej žiackej šachovej ligy ZŠ v kategórii jednotlivcov.
V tomto finálovom kole prebehlo sčítanie troch bodovo najvyšších výsledkov spomedzi štyroch odohraných kôl a teda finálne vyhodnotenie kategórie jednotlivcov a aj naši žiaci obsadili popredné miesta.
Daniel Lopata zo 4.A triedy získal 1. miesto v kategórii chlapcov za 1. stupeň a s ním diplom, zlatú medailu a pohár. Katarína Bažíková zo 7.A triedy obsadila 3. miesto v kategórii dievčat 2. stupeň. Katka mala rovnaký počet bodov, ako jej súperka na 2. mieste, takže musel rozhodnúť počet výhier počas všetkých odohraných kôl. Srdečne blahoželáme!
Sladkú odmenu získala aj najmladšia účastníčka šachovej ligy Hanka Gajdošová z 1.B triedy, ktorá stále ako 6 ročná statočne odolávala starším súperom počas celej súťaže. Okrem Katky, Daniela a Hanky však musím spomenúť aj skvelé výkony Jakuba Rokitu z 5.C, Iva Rokitu z 8.A, Richarda Porochnavého z 2.A, Norberta Dorička zo 4.A, Ľubomíry Dickej z 1.B, Lukáša Semana zo 4.A a Radoslava Hužičku z 1.B, ktorý sa snažili úspešne reprezentovať našu školu v kategórii jednotlivcov. Patrí im veľká pochvala!
Humenskú šachovú ligu uzatvorí posledné finálové kolo kategórie družstiev, ktoré sa uskutoční 17.júna 2013.




 
 








 
 
 
 
 
 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára